top of page

Assistent projectmanager / werkvoorbereider

 

Functie

In samenwerking met jouw collega's van de afdeling 'projects' draag je de verantwoordelijkheid doorheen verschillende projecten. Een dossier wordt eerst aan jou ‘overgedragen’. Je doet een screening hiervan en begint aan de voorbereiding van technische fiches, detailtekeningen, prijsaanvragen etc. Hierna zal je de projectmanager ondersteunen bij de verdere uitwerking van het technische dossier. Je neemt mogelijks enig tekenwerk voor je rekening, volgt werfverslagen op, assisteert bij de productie-input en gaat bijvoorbeeld mee om opmetingen doen.

In deze gevarieerde job ben je dus een belangrijke schakel gedurende de ganse looptijd van het project.

 

 

Profiel

Beschikking over één van volgende diploma’s is een pluspunt, maar geen vereiste:

Technisch secundair onderwijs;

Graduaat Bouw;

Industrieel ingenieur bouwkunde;

Je bent ondernemend, beschikt over een grote dosis technisch inzicht en je kan zelfstandig werken. Je hebt oog voor detail en hebt feeling voor de systematische verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je werkt doelgericht en nauwkeurig. Je hebt de nodige zelfkritiek en staat open voor constante verbetering.

Je beheerst de Nederlandse taal en je bent administratief onderlegd. Je kan uitstekend overweg met de computer (MS Office, Autocad).

 

 

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse functie tegen een zeer competitief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, bedrijfswagen en gsm. Wij bieden je werkzekerheid en doorgroeimogelijkheden in een aangename werkomgeving.

Eenvoudig en discreet solliciteren
        Bij Vanessa Vereecken                     0473/23 69 90

Bedankt voor de inzending!

bottom of page